Alle EnergyPorts
Stel makkelijk jouw EnergyPort samen
verberg opties
tot €15.000
vanaf €15.000
auto
fiets
losstaand
tegen huis
gegalvaniseerd
zwart
antraciet
wit
wel
niet
wel
niet
wel
niet
Wis alle filters
Er zijn in totaal zes verschillende types Energyport beschikbaar, elk ontworpen om te voldoen aan diverse energiebehoeften. Voor de varianten die bedoeld zijn voor het opladen van auto's, variëren de aantallen bifacial zonnepanelen van 12 tot 24, met een vermogen van 410 tot 490 watt piek per paneel. Deze configuraties stellen de Energyport in staat om voldoende zonne-energie op te wekken en voertuigen snel op te laden.

Voor de fietsenstallingen zijn er ook verschillende types Energyport beschikbaar. Deze varianten zijn uitgerust met 3 tot 6 zonnepanelen, met een vermogen van 450 tot 540 watt piek per paneel. Deze panelen leveren voldoende stroom om fietsen en andere voertuigen efficiënt van energie te voorzien doormiddel van de optionele fietslaadpunten.

Ongeacht het type Energyport dat je kiest, kun je rekenen op duurzame en efficiënte energieopwekking. 
Dankzij de geavanceerde glas glas bifacial zonnepanelen en hoogwaardige constructie is de Energyport een betrouwbare oplossing voor het laden van voertuigen en het voorzien van energie aan fietsenstallingen.


De Energyport wordt geleverd in verschillende afmetingen om aan verschillende ruimtelijke behoeften te voldoen. De precieze afmetingen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de configuratie, maar over het algemeen heeft de Energyport een compact en ruimtebesparend ontwerp.

De hoogte van de Energyport varieert meestal tussen de 2 en 2,5 meter, afhankelijk van het model en het aantal geïntegreerde zonnepanelen. 

De breedte is gemiddeld 3.6 meter  waardoor de Energyport geschikt is voor verschillende installatieomgevingen.

Wat betreft de diepte, dit is gemiddeld 7,2 meter, afhankelijk van het specifieke model en de configuratie. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de Energyport voldoende ruimte biedt om voertuigen te laden of fietsenstallingen te voorzien van stroom, terwijl het toch een compacte footprint heeft.

Het compacte ontwerp van de Energyport maakt het geschikt voor installatie op diverse locaties, zoals parkeerterreinen, openbare ruimtes, bedrijfsgebouwen en woonwijken. Het biedt een efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor duurzame energieopwekking en het opladen van voertuigen.

De fietsenstallingen van Energyport kunnen worden geleverd in verschillende maten, zodat ze aan verschillende behoeften kunnen voldoen. 
Een van de beschikbare maten voor de enkele fietsenstalling is ongeveer 2,4 meter diep, 2 meter hoog en 3,6 meter breed. 
Deze afmetingen bieden voldoende ruimte om fietsen veilig en beschermd te stallen, terwijl ze toch compact genoeg zijn om in verschillende omgevingen te passen.

Voor grotere ruimtes of voor diegenen die behoefte hebben aan meer fietscapaciteit, is er ook een dubbele fietsenstalling beschikbaar. Deze variant heeft afmetingen van ongeveer 4,8 meter diep, 2 meter hoog en 3,6 meter breed. 

Met deze ruimere afmetingen kunnen meer fietsen worden ondergebracht, waardoor het een ideale keuze is voor drukkere locaties zoals openbare plaatsen, scholen of bedrijfsgebouwen.

Ongeacht de grootte van de fietsenstalling, alle Energyport-varianten bieden een veilige en efficiënte oplossing voor het opslaan en opladen van fietsen. Ze zijn ontworpen om duurzaamheid, gebruiksgemak en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp te combineren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel individuele fietsers als gemeenschappen die duurzaam transport bevorderen.

Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren