Home Ander model
Technische omschrijving
Volgende stap

Fietsenstalling

verberg opties
zwart
1.495,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook zwart gecoat. Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling.
gegalvaniseerd
gratis
De Energyport is standaard gegalvaniseerd, wat zorgt voor langdurige bescherming tegen corrosie en roest. Deze gegalvaniseerde afwerking verlengt de levensduur van de Energyport aanzienlijk.
ralkleur naar keuze
1.600,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook gecoat in een ral kleur naar keuze . Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling. Het ral nummer kan in een latere stap worden aangegeven.
met spots
699,00
Bij aankomst bij je Energyport 's nachts gaan automatisch spotjes aan, die je pad verlichten. Zo wordt de weg naar je Energyport veilig en gastvrij.
zonder spots
gratis
Let op, het achteraf aanbrengen van spotjes is duurder omdat dit nu niet in het bouwproces van de EnergyPort wordt meegenomen.
geen fietslaadpunten
gratis
2x tweevoudig fiets laadpunt
800,00
Wanneer u kiest voor deze optie worden er in totaal 4 fietslaadpunten in de horizontale koker geplaatst.
4x tweevoudig fiets laadpunt
1.200,00
Wanneer u kiest voor deze optie worden er in totaal 8 fietslaadpunten in de horizontale koker geplaatst.
met optimizer
1.158,00
Optimizers bij zonnepanelen verbeteren de prestaties en efficiƫntie van het systeem, zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals schaduwval. Ze maximaliseren de energieopbrengst van elk paneel en bieden monitoring op paneelniveau.
zonder optimizer
gratis
Optimizers zijn geen vereiste. Is er geen kans op schaduw op de panelen en geen wens om te monitoren op paneel-niveau, dan is dit een goede optie.
Begin opnieuw