Home Ander model
Technische omschrijving
Volgende stap

Carport vrijstaand dubbel

verberg opties
zwart
1.495,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook zwart gecoat. Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling.
antraciet
1.495,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook antraciet gecoat. Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling.
wit
1.495,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook wit gecoat. Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling.
gegalvaniseerd
gratis
De Energyport is standaard gegalvaniseerd, wat zorgt voor langdurige bescherming tegen corrosie en roest. Deze gegalvaniseerde afwerking verlengt de levensduur van de Energyport aanzienlijk.
ralkleur naar keuze
1.600,00
De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook gecoat in een ral kleur naar keuze . Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling. Het ral nummer kan in een latere stap worden aangegeven.
met spots
699,00
Bij aankomst bij je Energyport 's nachts gaan automatisch spotjes aan, die je pad verlichten. Zo wordt de weg naar je Energyport veilig en gastvrij.
zonder spots
gratis
Let op, het achteraf aanbrengen van spotjes is duurder omdat dit nu niet in het bouwproces van de EnergyPort wordt meegenomen.
geen thuisbatterij
gratis
Het is mogelijk om geen thuisbatterij te nemen, salderen is nu nog interessant maar in de toekomst is dit minder De Energyport is standaard gegalvaniseerd en daarnaast ook wit gecoat. Dit zorgt voor duurzame bescherming en een stijlvolle uitstraling..
5kwh
3.568,56
De 5 kWh thuisbatterij is een compacte en betrouwbare oplossing voor het opslaan van energie in huis. Met deze batterij kun je overtollige energie opslaan en gebruiken wanneer nodig, waardoor je energiekosten kunt verlagen.
10kwh
6.207,76
De 10 kWh thuisbatterij is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het opslaan van energie in huis. Met deze batterij kun je je eigen energie opslaan en niet nodige energiekosten besparen.
15kwh
8.846,86
De 15 kWh thuisbatterij is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het opslaan van energie in huis. Met deze batterij kun je je eigen energie opslaan en niet nodige energiekosten besparen.
geen laadpaal
gratis
Het is mogelijk om een Energyport zonder laadpaal aan te schaffen, achteraf aanbrengen is duurder dan het meenemen in het proces.
7kw
1.560,00
De 7 kW laadpaal is een praktische en efficiënte oplossing om elektrische voertuigen op te laden. Met een redelijke laadsnelheid van 7 kilowatt is deze laadpaal geschikt voor zowel thuisgebruik als openbare oplaadpunten. Deze laadpaal is voor aansluitingen met slechts één fase.
22kw
1.755,00
De 22 kW laadpaal is een krachtige oplossing voor het snel opladen van elektrische voertuigen. Met een vermogen van 22 kilowatt biedt deze laadpaal een snelle laadsnelheid, waardoor je snel weer de weg op kunt. Let op, dit kan alleen bij een driefase aansluiting.
met optimizer
1.158,00
Optimizers bij zonnepanelen verbeteren de prestaties en efficiëntie van het systeem, zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals schaduwval. Ze maximaliseren de energieopbrengst van elk paneel en bieden monitoring op paneelniveau.
zonder optimizer
gratis
Optimizers zijn geen vereiste. Is er geen kans op schaduw op de panelen en geen wens om te monitoren op paneel-niveau, dan is dit een goede optie.
Begin opnieuw